Udtryk dig fuldt ud under en alkoholbehandling

10 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er imponerende godt klaret, at man er kommet så langt, at man har indset, at det er på tide med en behandling af alkoholmisbrug, om det har stået på længe eller i kort tid.

Det vil altid være bedst at gribe fat i det så hurtigt som muligt, men derfor er det aldrig for sent at gøre noget ved det.

Dog er det bedst, at man er der af egen lyst, og ikke fordi nogle andre har sagt til en, at man bør gøre det.

Men man kan stadig godt lidt føle det som et nederlag – selvom det reelt er en sejr – at man er nået så langt, at man nu godt har indset, at der ikke er andet at gøre end at råbe om hjælp til andre, så de kan hjælpe en med at komme af med ens problem med alkohol.

Det kræver så også, at man er ærlig undervejs i hele processen.

image

Alkoholbehandlingen kræver ærlighed fra start til slut

Du har måske aldrig mødt de her behandlere før, og det er faktisk til din fordel, for så kan du tale direkte ud af posen, uden de har en anke eller andet investeret i dig.

Men det betyder så også, at de ikke kender dig og din fortid.

Og det kan gøre ondt at snakke om, hvad alkoholen har betydet af dårligdomme for en i både det store og det små, men det er noget, som man er nødt til ærligt og direkte at tale om og sætte ord på.

Det er allerede en del af behandlingen, at man kan gøre det, og man skal ikke være bange for at skræmme en behandler, for den slags har hørt det hele.

Således skal man være ærlig både før, under og efter behandlingen, for det er sådan, man får det bedste resultat.

Flere Nyheder