Sådan får du en ny facade på dit hus

03 september 2021 Steffen Hansen

Har du boet i det samme hus i mange år, og er du ved at være lidt træt af altid at se på de samme gamle facader? Så er det måske tid til at give dit hus en makeover?! Ved at give dit hus en makeover, bringer du nyt liv til huset, og kan få det til at føles som et helt nyt hus du lige er flyttet ind i. Mennesker har brug forandring ind mellem, så hvorfor ikke starte med dig hus? Vil du læse mere om hvordan du kan give dit hus nyt liv, så er denne artikel til dig.

Puds facaden op

En måde du kan give nyt liv til din facade, er ved at pudse den op. Hvis du har kigget på de samme gamle gule, eller røde, mursten de sidste 20 år, så er dette en mulighed for virkelig at skabe en forandring. Du kan f.eks. pudse facaden op og male huset hvidt, eller hvis du tør, en vild farve som virkelig skiller si ud. Husk dog, at der findes en del regler på området der skal overholdes, så sæt dig ind i reglerne inden du begynder.

Mal dit hus

Hvis dit hus allerede har en flad tekstur i facaden, kan gå direkte til at male det. Igen, så er det vigtigt at huske at sørge for at du har tilladelse til at male huset i en specifik farve, inden du går i gang, da du ellers risikere at få et påbud fra kommunen, og må male det hele om igen. Har du brug for en maler, så finder du let en på Google. Du søger bare på: malerfirma i Slagelse, hvis du bor i Slagelse, og så vil du få en komplet liste over alle malere i din by og i dit nær- og lokal område.

Flere Nyheder