Professionel gulvslibning – når trægulvet skal skinne igen

26 juni 2020 Astrid Pedersen

Er du træt af at se på de mange ridser, skrammer, pletter og misfarvninger, som efterhånden udgør overfladen på dit gamle trægulv? Er du irriteret over den ru og nussede overflade – og over at få dine strømper og sokker flået til trevler af de splinter, som er begyndt at danne sig heri? Så kan du med fordel kontakte dit lokale gulvfirma og bestille tid til en gulvafslibning. Det er nemlig den eneste måde hvorpå du kan genskabe gulvets glatte og ensartede overflade, og slippe af med splinter, ridser og skjolder. Og så er en gulvafslibning en væsentligt billigere løsning end udskiftning af gulv.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Når du vælger at overlade opgaven med afslibning af gulve til en dygtig og erfaren gulvmand, kan du være sikker på at proceduren udføres på optimal vis. En faglært gulvsliber vil med sikkerhed kunne vurdere skadernes omfang og gulvets beskaffenhed og på baggrund af denne vurdering bestemme præcis hvor meget eller lidt der skal slibes af træværkets overflade for at opnå det smukkeste resultat. Du undgår at der slibes mere af dit gulv end højst nødvendigt – dette er en fordel idet gulvet så vil kunne tåle flere afslibninger i løbet af sit liv.

Samtidig vil din gulvmand kunne yde kvalificeret rådgivning omkring det rette valg af efterbehandling til dit trægulv, baseret på en vurdering af træværkets tilstand, gulvets type og dine egne ønsker. Du vil kunne få det gulv, du drømmer om – og det uden at det behøver at koste spidsen af en jetjager.

Hvor kan jeg få en billig gulvafslibning i høj kvalitet?

Du kan nemlig vælge at benytte dig af DBF Gulvservice, som tilbyder gulvafslibning og efterbehandling til aldeles rimelige priser over hele Sjælland. Klik ind på https://dbf-gulvservice.dk/ og bestil et gratis og uforpligtende tilbud på afslibning af gulve.

Flere Nyheder