Plan for sikkerhed under nedrivning

09 marts 2022 Steffen Petersen

advertorial

Som bygherre er det ens ansvar at få udarbejdet en plan for sikkerhed og sundhed. Kort sagt som omhandler det en plan for hvordan arbejdsopgaverne skal udføres, uden at nogen tager skade og uden at der opstår nogen form for forurening.

Ved nogle private huse skal det kun sørge for få foranstaltninger, hvor ved andre skal der gøres en helt masse i forhold til at planlægge det sikkert. Planen skal indeholde alle de gældende love, retningslinjer og krav for nedrivning. Disse planer udarbejdes ofte i samarbejde med en rådgiver eller entreprenør. 

Hvis du ønsker at vide mere om plan for sikkerhed under nedrivning, så læs med herunder.

nedrivning

Kvaliteten af plan for sikkerhed og sundhed

En plan for sikkerhed og sundhed kaldes også for “PSS” og kvaliteten af den, varierer meget efter hvem der har udarbejdet den. En entreprenør og nedriveren har tit og ofte andre mål for øjet end selve bygherren der har ansvars området for dette.

Det er vigtigt at man få en uvildig rådgiver til at udføre en såkaldt miljøkortlægning og udarbejdet planen, som bygherre skal man sikre sig at den er retvisende. I sidste ende så er det nemlig bygherrens ansvar at planlægning og kortlægningen af den bliver udført korrekt, også selvom det er entreprenøren og håndværkerne der udfører arbejdet. Det kan være ting som at håndværkeren ikke bruger det nødvendige sikkerhedsudstyr under nedrivningen. Det er nemlig bygherren der betaler bøden i sidste ende. Så det er vigtigt at have styr på den del som bygherre.

Kontakt en til nedrivning

Man kan hurtigt finde nogen til at stå for nedrivning af en bygning, det er såfremt så let som at lave en simpel internet søgning. Man kan for eksempel søge på nedrivning i Vordingborg og så vil der dukke en masse muligheder op for dette område, lav til din egen fordel lidt research omkring de forskellige udbydere.

Flere Nyheder