Maling af lejlighed ved salg

23 februar 2020 Astrid Pedersen
Maling af lejlighed ved salg

Står du for at skulle sælge din lejlighed, og vil du gerne maksimere salgsprisen – og minimere lejlighedens liggetid? Så bør du gøre dit ypperste for at gøre lejligheden attraktiv over for potentielle købere. Disse har typisk kun få minutter til at danne sig et indtryk af boligen i forbindelse med en fremvisning eller med et åbent hus arrangement.

Det betyder, at de i høj grad bruger dette indtryk til deres bedømmelse af om lejligheden er relevant for dem. Her spiller hygiejne en stor rolle. Fremstår lejligheden nusset og snusket, vil de fleste potentielle købere placere den langt nede på listen over potentielle emner. Det er de færreste, som kan se sig selv i en uhumsk lejlighed, også selv om boligen i sig selv generelt er sund og rask.

Derfor skal du først og fremmest sørge for at få foretaget en hovedrengøring af lejligheden. Især køkken og badeværelse skal stråle, og være fri for såvel kalk og fedt som for dårlig lugt. Og vil du for alvor have din lejlighed til at brænde igennem i købernes bevidsthed, sørger du for at den fremstår indflytningsklar med nymalede vægge og lofter.

Få den rette assistance til maling af lejlighed hos dit lokale malerfirma

Til dette formål kan du med fordel alliere dig med dit lokale malerfirma. Dygtige og erfarne malere kan klare denne opgave på ingen tid, og således få din lejlighed til at ligne en million (eller faktisk allerhelst mere, især hvis den er beliggende i hovedstads området).

Med et professionelt malerfirma ved hånden er du garanteret et flot og ensartet resultat, som kan få din lejlighed til at fremstå ny og frisk i potentielle køberes øjne. Denne investering er det hele værd, hvis du ønsker et hurtigt salg og en god pris for din lejlighed. Du kan få et tilbud på maling af lejlighed på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder