Hvor kan jeg få et tilbud på ejendomsservice i København?

26 august 2020 Astrid Pedersen

Alle bolig foreninger, uanset om der er tale om leje, andels eller ejer foreninger, har brug for hjælp til den daglige drift af ejendommen. Og som bestyrelses formand eller administrator er det din opgave at forestå valg af ejendomsservice selskab eller vicevært.

Hvis bygningen som du bestyrer eller administrerer har sin beliggenhed i det københavnske kan du med fordel kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS. Dahlin Ejendomsservice ApS er et ejendomsservice firma med mange år – og tilsvarende lang erfaring – på bagen inden for feltet.

Hos Dahlin Ejendomsservice ApS kan du altid få et skræddersyet tilbud på ejendomsservice som passer til netop dine ønsker og til ejendommens behov. Når du anmoder Dahlin Ejendomsservice ApS om et tilbud på ejendomsservice vil du altid få besøg på adressen af en repræsentant fra virksomheden. Formålet med besøget er at sikre at tilbuddet matcher ejendommens og bygningens behov for ejendomsservice. På den måde får du den mest optimale aftale, som tager udgangspunkt i netop din og din ejendoms situation. Og så undgår du at betale for ydelser som du ikke får brug for.

Dahlin Ejendomsservice ApS – ejendomsservice med kvalitet og omtanke

Dahlin Ejendomsservice ApS tilbyder de mest grundlæggende ydelser inden for ejendomsservice. Du kan for eksempel til eller fravælge ydelser så som vinduespolering, trappevaske, rengøring og vedligeholdelse af fælles arealer (såvel indendørs som udendørs), mindre reparationer og forbedringer på ejendommen samt ad hoc ydelser som eksempelvis snerydning, cykel oprydning, oprydning af kælder eller loft rum og selvfølgelig hjælp i forbindelse med oversvømmelse eller tilstoppede kloakker og afløb.

Når du indgår en aftale om samarbejde med Dahlin Ejendomsservice ApS vil virksomheden gøre sit ypperste for at sikre at du får maksimalt udbytte af din ejendomsservice. Blandt andet vil Dahlin Ejendomsservice ApS tilstræbe at sende de samme medarbejdere ud til din ejendom således at der opbygges et gensidigt tillidsforhold.

Du kan læse mere om ejendomsservice i København på dahlin-ejendomsservice.dk

Flere Nyheder