Hvis du skal flytte ud af din lejlighed

07 januar 2022 Steffen Hansen

advertorial

Det er aldrig en nem proces at skulle flytte ud af sin lejlighed. Det er først og fremmest lidt af en fysisk proces, der godt kan tage tid, men der er også en masse praktiske ting, der skal klares i forbindelse med en flytning. Nogle af de praktiske ting, der kommer i forbindelse med en flytning, det er at få malet lejligheden. Læs mere om, hvordan du skal forholde dig, hvis du skal male i din lejlighed. 

 

image

 

Maling af din lejlighed – hvordan gør du det?

Det er meget vigtigt at få lejligheden malet, når man flytter ud. Lad os først og fremmest se på, hvorfor du har brug for at male din lejlighed. Dette kræver et indblik i processen for at få dit depositum tilbage. Du skal gerne overlade lejligheden i samme stand, som du modtog den i. Ellers kan du risikere, at der ryger noget af din depositum.

Når man skal male, så skal du enten selv i gang, eller så skal du have en maler i Randers på opgaven. Der er nogle indledende omkostninger forbundet med at hyre et malerfirma, men det kan være det værd i det lange løb. Du kan selv regne det ud, men du skal vide, at det er billigere at få en anden til at male din lejlighed end at gøre det selv. En professionel maler kan også gøre det væsentligt hurtigere.

 

Hvad står der i kontrakten?

I nogle huslejekontrakter vil det fremgå, hvem der skal male lejligheden. I de fleste tilfælde skal man selv i gang. Nogle vil også bede om, at en professionel maler skal gøre det. Derfor er det en god idé, at du læser din kontrakt godt igennem. Hvis du får en professionel maler til at male, så skal du huske at gemme kvitteringen. Ellers kan du risikere, at din udlejer kan opkræve dig penge for noget, du har fået klaret. 

Flere Nyheder