Godt forarbejde giver smukkere gulve

01 august 2021 Lotte Hindsberg

Uanset om du selv har planer om at afslibe dine gulve eller får professionelle til at slibe dine gulve er det værd at lave et godt forarbejde inden man går i gang. Der kan også være mange penge at spare. For i det øjeblik at maskinen forlader butikken koster det dig penge. 

Start derfor med at gå dine gulve igennem og slå alle søm ned som stiller op. Det vil undgå at det dyre sandpapir gør i stykker, fordi det bliver revet op af sømmene. Gør også gulvene rent incl. revner. Er gulvene beskidte, vil det beskidte blive slebet ned i gulvene. Fjern ledninger og hæng dem op, så du ikke skal stoppe op og fjerne dem, når først du er igang. Hvis muligt også panelerne, så maskinen kan komme helt ind til væggen uden at ødelægge panelerne. Du kan læse mere om gulvafslibning i Næstved her

Få flere tilbud inden du accepter 

Da der ofte går år imellem at man skal have afslebet ens gulve. Ofte er det noget man gør, når man flytter ud eller ind i en ny bolig eller hvis man har været der i så mange år, at gulvene ikke længere kan blive rene, når de bliver vasket og ser grå og triste ud.

Det betyder at det kan være svært at have en ide om, hvad det koster at få slebet sine gulve og for at undgå at lave en aftale med de dyreste eller billigste på marked, som måske ikke har tid til at gøre arbejdet godt nok er det en god ide at kontakte mindst tre gulvafhøvlingsfirmaer og bede om et tilbud. Evt. også om referencer. Tjek også hvad tidligere kunder siger på Trustpilot. 

De tre tilbud giver dig et godt overblik over prisniveauet og det bliver nemmere at finde det rigtige tilbud. 

Flere Nyheder