Få det bedste ud af din indretning med deisgnerlamper

Få det bedste ud af din indretning med deisgnerlamper

At vælge den rette belysning til dit hjem er ikke nødvendigvis en enkel opgave. Selv den smukkeste og dyreste designerlampe kan virke malplaceret, hvis den ikke stilmæssigt lægger sig efter det øvrige decor. Du bør vælge lamper til dit hjem med omhu, og tage en lang række forhold i betragtning.

Et eksempel på et parameter, som kan påvirke dit valg af belysning, er rummets størrelse og disposition. Er det et stort regulært rum med højt til loftet, eller et lille, intimt rum med mange finurlige hyggekroge og sjove detaljer?

Det kan også være rummets anvendelse. Der er forskel på, hvilke typer designerlamper, som egner sig godt til et soveværelse, og så dem, du vil bruge i din dagligstue. Er indfaldet af dagslys fra vinduerne sparsomt, så du også får brug for lys fra lamper i dagtimerne, eller skal dine designerlamper udelukkende fungere som lyskilder om aftenen, efter at mørket er faldet på?

Indret med designerlamper

Det er mindst lige så vigtigt at tage det øvrige interiør og den stil, du har efterstræbt ved indretning af rummet, med i betragtning, når den rette designerlampe skal findes. Er dit hjem et moderne eller traditionelt hjem? Indretter du i rustik fransk landstil eller strømlinet Scandinavian Design? Uanset hvilken indretningstendens, du har forelsket dig i, er det vigtigt, at belysningen følger med.

Se og sammenlign flotte og funktionelle designerlamper online

Du kan slippe helt for at skulle i mange forskellige lampebutikker for at finde det helt rigtige match. Hvis du vælger at shoppe designerlamper online, får du adgang til et kæmpe udvalg af typer, modeller og størrelser. Hos andlight.dk finder du designerlamper i alle stilarter og designs, fra kendte producenter – danske og internationale – så som Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, ISP, Jake Dyson, Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Lumen Center Italia, Made By Hand, Marc Pascal, Marset og Muuto.