Et frostlager skal også have den rette temperatur ved brug!

Det er egentlig ikke så besværligt at skaffe sig et frostlager med en bestemt beskaffenhed, omfang, størrelse med videre, for der er det bare at se på https://hirtshalsstevedore.dk/koele-og-toerlager/ .

Her skal man nok kunne finde noget, der er brugbart til både de private og til erhverv, og så kan man udskifte dem, som man kommer frem til, at man har nogle andre behov til ens frostlager.

Dog tror man, at det er lige så let at finde den rette temperatur og holde den der, og hvis man bare ser på den måde, som brugsanvisninger er lavet til disse apparater, så er det sådan set heller ikke så svært at indstille det, men det er det med at vedligeholde det, som kan blive lidt svært.

For selvom det skal være koldt, må det heller ikke være ALT for koldt, det må heller ikke være for varmt, og man må ikke ved at uheld komme til at slå frostlageret fra – og tjek da lige efter stedet efter en eventuel strømafbrydelse.

Derfor er temperaturen så vigtig

Ved at lægge blandt andet madvarer på frost og køl, så kan man sørge for, at det kan holde sig længere end normalt ved stuetemperatur. Det har man vidst længe, og nu er det blevet lettere at holde den konstante temperatur med moderne frostlagre.

Men det holder sig længere ved at være på frost end på køl, så hvis man tror, man lægger noget på frost, og temperaturen så mere er kølig, så bliver man skuffet og ender med fordærvede madvarer.

Dette går i sær galt, hvis man ikke tjekker ordentligt efter i ens frostlager, og man skal også lige tjekke selv efter end blindt at stole på en fjernlæser med temperaturen.

Skulle der ske et uheld, og det hele tør op grundet en strømafbrydelse eller andet, så er det med at komme af med al maden med videre på frostlageret, da det nu er blevet for dårligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *