Bestil din nye romaskine online

11 september 2020 Astrid Pedersen

Roning er en utroligt sund og populær form for motion. Når du ror bruger du alle muskler i hele kroppen. Du minimerer risikoen for de mest almindelige skader på knæ og hofter. Og så styrker du samtidig blodomløbet og kroppens generelle cirkulation.

Derfor er det en god idé at træne på en romaskine. Gider du ikke gå i fitness center hver dag er det en god idé at finde en romaskine som du kan bruge derhjemme.

Hvor finder jeg den bedste romaskine til hjemmebrug?

Hvis du ønsker dig en romaskine som holder samme høje standard som den du bruger nede i dit fitness center kan du med fordel finde den hos Fitnessgruppen. Fitnessgruppen forhandler kvalitets udstyr til motion og fitness fra kendte producenter og vil således kunne tilbyde dig en romaskine som matcher såvel dine standarder som din pengepung.

Det er blandt andet hos Fitnessgruppen at du finder den berømte Fluid Rower. En Fluid Rower romaskine benytter modstand fra rigtigt vand som påfyldes maskinens tank forud for træning. Dette giver en realistisk følelse og den bedste form for ro motion du kan forestille dig. Maskinens design er elegant og eksklusivt, lige som de materialer som er anvendt ved konstruktionen er smukke og naturlige. Det er faktisk lige før at du kan have din Fluid Rower stående i dagligstuen sammen med dit design møblement!

Er du ikke helt hooked på den måske lidt voldsomme Fluid Rower romaskine kan du lægge ud med en slankere og mere kompakt model som for eksempel den populære Peak Fitness R70 Romaskine. Her får du rigtig meget romaskine for pengene. Peak Fitness R70 romaskinen er ustyret med et baggrunds belyst computer display i farver som giver dig feedback på parametre så som distance, tid, rotag, puls, forbrugte kalorier og watt, og computeren indeholder intet mindre end 12 faste programmer.

Se flere romaskiner på Fitnessgruppen.dk

Flere Nyheder