3 typer af døre til dit hjem

06 februar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Mangler du døre til dit hjem? Hvis ja, så gå ikke i panik. Det er rigtigt, at det kan være meget svært at finde rundt i alle de forskellige typer af døre. Derfor har vi lavet en liste med tre typer af døre, du kan have i dit hjem. Du kan i princippet have lige den dør du ønsker i dit hjem, men der er dog nogle typer, der passer perfekt indenfor i hjemmet.

Hvis du vil blive klogere på nogle af de forskellige dørtyper, så læs med her.

indvendige døre

Skydedøre

Skydedøre er en lidt anderledes type dør end andre. Skydedøre åbner nemlig på en anden måde end de fleste. Måden en skydedør åbner på er nemlig ved, at man skubber den til side, så den glider ind over den anden del af døren. En skydedør fylder nemlig omkring det samme som en dobbeltdør, så den ene del skydes ind foran den anden. 

Dobbeltdøre

Hvis du har meget plads, eller gerne vil få det til at se sådan ud, så kan du vælge dobbeltdøre. Dobbeltdøre har samme størrelse som to enkeltdøre. De kan dele rummet op, men uden at det er permanent, så du sagtens kan åbne op til det andet rum. Du kan selv vælge, om du ønsker dobbeltdøre i massivt træ, eller om der skal være glas i. 

Franske døre

Franske døre er indvendige døre med glasruder, så naturligt lyst nemt kan sprede sig i hjemmet. De kan både laves som enkeltdøre men også som dobbeltdøre. Franske døre kan egentlig passe ind overalt i huset. Forskellen på franske døre og glasdøre er, at en fransk dør har glas fra top til bund, men betegnelsen kan sagtens bruges lidt løst. Du vil helt sikkert få gavn af franske døre i dit hjem.

Hvis du vil vide mere om andre indvendige døre, så kan du søge efter information på nettet. 

Flere Nyheder